Malmö Wargaming Weekend

MWW är södra Sveriges största renodlade figurspelsevent och går av stapeln för tredje gången med över 150 deltagare! Denna gång kommer det att hållas i helt nybyggda Malmö Arena Hotell. Räkna med mycket folk, bra spel, gratis kaffe, goodie bag, i ett hotell av rang!

Det kommer att vara en hel helg av hobby, spel, inspiration, nya möten, och mycket nöje!

Anmäl dig redan idag! Köp biljett via vår Store

ETT FANTASTISKT EVENT

MWW:3 kommer att husera på nya vackra Malmö Arena Hotell i deras konferenslokaler som färdigställdes tidig vår 2018. Rabattkod finns för de som vill bo på hotellet.

Från Malmö C är det endast två stationer totalt 8min med tåg. Från Kastrups flygplats är det ett enda stopp med Öresundståget, ca20 min.  Vill man köra bil ligger det precis intill E6:an och det finns massor av parkering runt hotellet.

Spelandet börjar på lördag morgon och slutar söndag eftermiddag, men redan på fredag smyger det igång i hotellets skybar.

Hitta all praktisk information du behöver här. 

SPELA PÅ MWW:3

Under helgen kommer fem olika spel att arrangeras. Över 150 deltagare kommer att spela Warhammer 40k, Warhammer 30k Horus Heresy, Malifaux, Age of Sigmar, samt Saga. Säkra din biljett till den turnering du vill spela innan de tar slut. Mer information finns under varje spel som du kan hitta om du följer denna länk eller besöka vårt Facebook event. Biljetter köper du i vår Store.

Restaurangen är abonnerad och de som har köpt MWW3-Middagsbiljett kan vara med och avsluta dagen tillsammans med god mat och dryck. Det erbjuds även lunchbuffé båda dagarna för 150sek/dag i samma restaurang. På söndag under prisutdelningen kommer målningstävlingens vinnare att annonseras. En spelare i varje spelsystem kommer att vinna Best Army in Show, korat av Golden Demon vinnaren Magnus Eriksson.

MFF STORE

Alla biljetter för MWW, förköp till middag och luncherna, samt övriga varor måste man köpa genom vår Store. Här har du fullständig frihet att välja ditt paket. Kom ihåg att man bara kan delta i ett av spelen!