Team MWW

THE MWW-TEAM

MWW-Team:et består av Malmö Figurspelsföreningsmedlemmar (MFF) som brinner för att anordna det största och bästa figurspelsevenemanget i regionen. 

Det skall dock inte glömmas att det är många MFF medlemar som hjälpt till i olika delar av processen, och utan deras engagemang hade inte MWW kunnat hända. 

Huvudarrangör

Oskar Sjövall

Oskar jobbar som lärare och har pysslat med figurspel i en väldans massa år. Han har alltid haft en förkärlek för terrängbygge och att driva hobbyn framåt. Därför satte han sig ner i början av sommaren 2015 och började bygga en hel drös med spelbord. Dessa spelbord blev sedan grundstenen i Malmö Figurspelsförening (MFF), som han startade vid slutet av samma sommar. Oskar har sedan dess, i rollen som ordförande, outtröttligt drivit föreningen framåt och har hela tiden strävat efter att alla som vill spela figurspel och hålla i turneringar ska kunna göra det på grymma spelbord i en gemenskap som är välkomnande.
Oskar är nu också en av huvudarrangörerna under Malmö Wargaming Weekend (MWW) som är Malmö Figurspelsförenings största årliga event.

Huvudarrangör

Martin Kato

För tre år sedan dammade Martin av en 3rd edition startlåda till 40k från barndomshemmet. Sedan var han fast. Hobbyn som skulle vara lite tidsfördriv med målning är nu hans största passion. Styrelsemedlem i Malmö Figurspelsförening för andra året och därtill Eventkoordinator i föreningen, men även revisor för Scattered Dice Gaming. Var med som delad huvudarrangör för MWW:2 och självklart med och driver uppföljaren MWW:3! Spelar själv nästan uteslutande 40K men brinner framförallt för målning, arrangörskap och den lokala hobbycommunityn.

Huvudarrangör

Benny Sand

Benny har efter en längre paus från figurspelet gjort comeback för några år sedan och gör sitt andra år i MFFs styrelse. Benny stöttar upp där det behövs inom föreningen och har det stora ansvaret för föreningens kontakter mot företagsvärlden. Utanför firgurspelsvärlden jobbar Benny som uthyrare/projektledare inom fastighetsvärlden. Under MWW3 kommer Benny stå för fotograferingen så är det något särskilt ni vill få förevigat så haffa honom på golvet.

Warhammer 40K

Gustav Leiderstedt

Gustav Leidstedt köpte sina första Warhammer figurer 1993 och har spelat det mesta från Games Workshop. Nu spelar han Adeptus Custodes och Death Korps of Krieg. Han har arrangerat Slajor of Malmoe och är nu uppe i sin 8:e Slajor samt alla Malmö Wargaming Weekend. Gustav har näst efter Westeros Gaming arrangerat flest ITC turneringar i Sverige och har deltagit i allt från lokala arrangemang till Las Vegas Open.

Warhammer 40K

Felix Thuresson

 

Warhammer 30K Horus Heresy

Oskar Wikdahl

Oskar är en blivande gymnasielärare som hittade figurspel vid 10 års ålder. Hans stora intresse för bakgrunden i 40k har gjort att han fastnat i Horus Heresy-träsket, där han stormtrivs med sina Mechanicum-robotar. Han har arrangerat Horus Heresy-evenemang så länge det har arrangerats sådana i Sverige, och har drivit evenemangsserien ¨The Avarii Cluster¨ i flera år i Malmöregionen. Hans arrangemang har alltid kretsat runt att spelare ska få uppleva tävlingsmomentet i figurspel i lite mer koncentrerad dos än enskilda spel. Det, kombinerat med kärleken till bakgrundshistorien, gör att alla Oskars evenemang har gett spelarna en spännande upplevelse samtidigt som de utmanas strategiskt.

 

Age of Sigmar

Samuel Jansson

Samuel doktorerar just nu i fysik på LTH i Lund, och är specialist på att skjuta Afrikanska myggor med laser. Han har spelat AoS sedan det släpptes och han har testat alla Grand Alliances, men är mest förtjust i sin savann-temade Destruction-armé. Han besöker ofta turneringar runt om i Sverige, och har arrangerat flera småturneringar på Spelens Hus i Malmö. Han var med och representerade Sverige på den internationella lagturneringen 6 Nations 2017, och är kapten för landets laguppställning 2018. Han är nu huvudarrangör för AoS på MWW3.

 

Malifaux

Henrik Jönsson

 

Malifaux

Björn Nilsson

 

Saga

Hamza Dazdarević

Hamza har lång erfarenhet av att rulla tärningar i mammas källare och har genom åren haft många promiskuösa affärer med olika figurspel. Detta stoppades av en vision given av Oden om SAGA, en ny typ av  figurspel från frankernas rike. Ett där järnålderns rika historia kombineras med modern brädspelmekanik. Tillsammans med sina trogna följeslagare har han drivit ett större antal SAGA events i Öresundsregionen, som alla har lockat en mäktig skara stridslystna fältherrar till strandhugg i miniatyr.

Best Army in Show Malmö Wargaming Weekend 3 - Målningstävling

Magnus Eriksson

Jag har målat figurer och byggt modeller så länge jag kan minnas, min far var en ihärdig modellbyggare och tennfigursmålare så man kan säga att jag vuxit upp med hobbyn. Hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med design, reklam och illustration. På övrig tid har det alltid spelats och hobbyats på olika sätt, det är bara naturligt att det nu slutligen även blivit mitt jobb. Ett par år var jag delägare och grundare till butiken Utopia i Malmö, det är drömmen därifrån som är Utopiaztudioz idag. 1989 var jag den förste i norden som vann en Golden Daemon och det är jag fortfarande stolt över.